Het is een groot probleem waar veel vrouwen problemen mee hebben. Je hebt mooie schoenen, en je hebt comfortabele schoenen. Heel zelden zul je de juiste schoen vinden die zowel comfortabel als modieus is. Je moet altijd een van de twee opofferen, en om eerlijk te zijn, is dit gewoon compleet onnodig. Waarom is het zo lastig om de perfecte schoen te vinden, terwijl het zo makkelijk hoort te zijn. Het voelt heel vaak gewoon alsof ze schoenen expres zo ongemakkelijk mogelijk maken, zodat je twee paar moet kopen. Eentje voor elke dag, en eentje voor speciale gelegenheden. Maar, zolang je maar weet waar je moet zoeken, kan je zowel een comfortabele schoen vinden, als een modieuze schoen. Zo kan je elke dag er goed uit zien, zonder de pijn te ervaren van die lastige hakken die je hele voet naar de filistijenen helpt. 

De schoenen voor elke situatie

Zoals ik eerder al had gezegd is het best moeilijk om een schoen te hebben die in elke situatie goed terecht komt. Voor nette gelegenheden moet je mooie schoenen hebben, soms heb je sneakers nodig, en soms heb je weer iets anders nodig. Het wordt al snel te veel, en je kan natuurlijk niet maar schoenen blijven kopen. Daarom is het best belangrijk om gewoon een schoen te hebben die je in de meeste situaties aan kan doen. Kijk bijvoorbeeld naar Gabor schoenen. Gabor is een merk dat niet alleen let op hoe mooi de schoen eruit ziet, maar ook let op hoe comfortabel de schoen is. Daardoor kan je schoenen hebben die ontzettend mooi zijn voor elke situatie, en die je ook daadwerkelijk comfortabel kan dragen in elke situatie. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over welke schoen je deze keer gaat dragen, want je hebt gewoon een schoen voor elke gelegenheid!

Iets meer voor de zomer

Natuurlijk moet je ook schoenen hebben die je in de zomer kan dragen. Want instap schoenen en laarzen kunnen best wel snel al heel warm worden. En we hebben het in dit blog natuurlijk over comfort, dus dat is ook precies de soort schoen waar we naar zoeken. Ik heb het hier over sandalen. Mensen hebben heel vaak een hekel aan sandelen vanwege de slechte naam die ze krijgen door stijlloze mensen. Maar als je het goed doet kan je het heel mooi maken. Er zijn genoeg plekken waar je mooie sandalen dames kan krijgen. En het is het zeker waard om een keertje goed rond te kijken naar waar je wat mooie kan vinden. Dus kijk is rond!