Drinks

Genieten met de koffie van Lavazza!

In Nederland gaan we steeds meer met de trend mee op het gebied van koffie. Waar we vroeger vooral filterkoffie dronken, kiezen we nu steeds meer voor de échte Italiaanse koffie. We schaffen koffiemachines aan die werken met koffiebonen in plaats van filterkoffie, waardoor we altijd zullen beschikken over een vers bakje koffie. Echter zijn er tegenwoordig ook vele verschillen te vinden in de soort koffiebonen. Zo is er koffie te verkrijgen met een zeer zachte smaak, maar zijn er ook vele sterke koffiebonen te vinden die ieder weer anders gebrand zijn. In dit blog zullen we het met je hebben over de koffie en de koffiebonen van Lavazza. Wat maakt deze Lavazza koffie nu zo speciaal en waarom is hij bij vele mensen een echte favoriet?

Haal de barista koffie naar huis!

Met Lavazza koffie haal je de originele koffie van de barista naar huis! De koffiebonen van Lavazza koffie is een originele espresso koffie, waarvan de koffiebonen op een authentieke wijze zijn gebrand. Er zijn verschillende soorten koffiebonen te vinden van Lavazza koffie, waardoor er voor iedereen wel een juiste smaak te vinden is. De koffiebonen zijn te vinden in de traditionele Italiaanse koffie, tot aan de sterke smaak van espresso.

Door de unieke smaak van de Lavazza koffie zullen jij en je gasten koffie drinken die identiek is aan de koffie van de barista. De koffiebonen beschikken over een unieke smaak en vallen hierdoor ook onder de luxere koffiebonen.

Een verrassing voor jezelf en je gasten

Wanneer je gebruik maakt van de koffiebonen of capsules van Lavazza koffie, zul je altijd weer verrast worden door de smaak van je koffie. Ook je gasten zullen een van de lekkerste koffie bij je drinken. Lavazza koffie wordt door de unieke eigenschappen van de koffie veel gebruikt in restaurants en theehuisjes. De koffie van Lavazza komt als een van de betere uit de verschillende tests, waardoor de koffie ook op steeds meer plaatsen terug te vinden is. 

Een ander voordeel aan de Lavazza koffie, is dat deze op ieder moment van de dag te drinken is. Waarschijnlijk ken je het wel dat je na een aantal kopjes koffie wel genoeg hebt van de smaak, dit zal je bij Lavazza koffie nooit gebeuren. Door de unieke smaak en de variatie in de soorten koffie, zal ieder kopje weer een verrassing voor je zijn! Pak nu je kans, koop jouw Lavazza koffie en geniet van ieder moment!