Fashion

Heren pantoffels zijn ook fijn in de zomer

Op de een of andere gekke manier zijn pantoffels écht een vrouwending. Terwijl mannen net zo goed last kunnen hebben van koude voeten. Heren pantoffels worden vaak gezien als saai en noodzakelijk. We kennen allemaal wel die lelijke zwarte of bruine sloffen die je even snel aanschiet als je het afval in de kliko gaat doen. Toch zijn er ook heren pantoffels die wel mooi zijn. Die comfortabel zijn en die je eigenlijk niet meer wilt uittrekken. Heren pantoffels zijn vaak onderbelicht en daar gaan we nu iets aan doen.

Heren pantoffels kunnen ook huissokken zijn

Maar wat zijn huissokken dan weer? Je kunt sokken toch dragen waar en wanneer je wilt? Dat is natuurlijk waar. Maar de huissokken die je draagt als heren pantoffels zijn net even anders. Deze sokken draag je over je gewone sokken en ze hebben een speciale feature: er zit een anti-slip-materiaal op de zool. Dit materiaal zorgt ervoor dat je, ook op je gladde tegel- of laminaatvloer, niet zult uitglijden. Deze huissokken zitten heerlijk comfortabel en houden je voeten lekker warm. Een bijkomend voordeel is dat ze gewoon in de wasmachine gewassen kunnen worden. Huissokken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Er is dus altijd wel een paar dat past bij je huispak.

Instappers in alle kleuren en dessins

Nu zal het de gemiddelde man een zorg zijn hoe de heren pantoffels die hij draagt eruit zien. Toch zijn er instappers verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, dessins en designs. Je kunt kiezen voor simpele instappers met een stoffen zool of een wat steviger model met een lederen of kunststof zool. Het is maar net wat jij prettiger vindt zitten. Het zal misschien even wennen zijn om in huis op pantoffels te lopen, maar je zult merken dat het je al snel zal bevallen. Niet in de laatste plaats omdat je sokken veel minder snel zullen slijten.

Bestel je pantoffels online

Het lijkt misschien gek om nu, midden in de zomer, na te denken over heren pantoffels. Maar eigenlijk is dat niet zo vreemd. In deze tijd van het jaar is het binnen vaak koeler dan buiten. Dus is de kans vrij groot dat je ineens merkt dat je koude voeten hebt. Wanneer je je pantoffels online bestelt, heb je ze al snel in huis. Zet ze op de plek waar je je schoenen altijd uitdoet en wissel zodra je van binnen naar buiten of van buiten naar binnen gaat. Je zult merken dat ze erg comfortabel zijn!