Je bent ontslagen. Wat nu?

act cursus

Het kan een moeilijke tijd zijn, maar het hoeft niet het einde van je carrière te zijn. Wij weten dat het vinden van een nieuwe baan hard werken is en wij willen je helpen om je carrièredoelen weer op het juiste spoor te krijgen. Ons doel is om je te voorzien van alle informatie en hulpmiddelen die nodig zijn voor succes in de huidige concurrerende banenmarkt. Dit doen wij via ons Outplacement bureau in Den Haag.

Waar ben jij naar op zoek?

Of je nu op zoek bent naar een startersfunctie of op zoek bent naar die volgende grote promotie, Loopbaanpoort heeft alles wat je nodig hebt! Van onze adviezen over hoe je goed op sollicitatiegesprekken overkomt tot het schrijven van winnende cv’s, wij, bij Outplacement Den Haag, zorgen ervoor dat je er klaar voor bent als de kans zich voordoet! En als er iets anders is wat we voor je kunnen doen, laat het ons weten! We helpen mensen graag bij het vinden van hun droombaan, dus aarzel niet om contact met ons Outplacementbureau in Den Haag op te nemen!

Actief op zoek naar een baan

Je bent niet de enige. Sterker nog, volgens het U.S. Bureau of Labor Statistics is meer dan 20% van de mensen op dit moment actief op zoek naar een baan! Als jij één van hen bent, dan hebben wij goed nieuws – Loopbaanpoort faciliteert de ontwikkeling van mensen in werk en is er om jou te helpen je volgende baan te vinden. Wij bieden Loopbaancoaching en Outplacement diensten aan via ons Outplacement Bureau in Den Haag.

Kennismakingsgesprek en actie

Het begint allemaal met een eerste gesprek waarin we elkaar beter leren kennen en bespreken wat het precies is dat je uit dit proces wilt halen. Na ons eerste gesprek geven we je een duidelijk beeld van hoeveel tijd we nodig hebben om jouw perfecte match te vinden (en of er wel iemand is die bij je past). Als we het samen eens zijn over een plan, gaan we nauw samenwerken met beide betrokken partijen zodat iedereen precies weet wat hij of zij moet doen bij elke stap in het proces. En als er tijdens dit proces iets onverwachts gebeurt? Geen zorgen – laat het ons gewoon weten en we komen er samen wel uit! Wij geloven niet in opgeven als het moeilijk wordt, want niets wat de moeite waard is, is ooit gemakkelijk gekomen…toch? Dat is waarom het niet uitmaakt hoe lang deze reis duurt of hoeveel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *