Geen categorie

Onvergetelijke momenten zijn belangrijk

Vrienden kan je zelf uit kiezen uiteraard en familie niet. Maar dat hoeft het niet minder leuk te maken natuurlijk. Mooie herinneringen en momenten maak je zowel met familie als met je vrienden uiteraard. Het is juist zo dat je elkaar moet herinneren aan de leuke momenten. Want wanneer je een begrafenis Amsterdam hebt, dan wil je wel de persoon goed herinneren en mooie momenten blijven onthouden.

 

Hoe maak jij mooie herinneringen?

Je hoeft natuurlijk niet gelijk helemaal groots uit te pakken want mooie herinneringen kan je ook met iets kleins maken. Denk bijvoorbeeld aan een leuk spelletjes avond bij je thuis. Hoe veel kan je eigenlijk lachen tijdens een spelletje 30 seconde? Precies, ontzettend veel. Want ken je dat wanneer je met iemand in een team zit en je elkaar gewoon in een keer begrijpt. Dat is uiteindelijk super handig want wie weet win je dan met gemak. En daar speel je uiteindelijk een spelletje voor. En om het nu niet gelijk heel duister en donker te maken, maar als je hier dan later naar terug kijkt zijn het wel mooie herinneringen. Want stel je voor je begrijpt elkaar wanneer niemand anders je begrijpt dan is dat top. Want ja wat eet je allemaal wel niet uit een kom? Precies, cruesli. En dan heb je toch weer een punt gemaakt. 

 

Maar wil je net wat grootser uit pakken, dan kan dat natuurlijk ook. Want hoe leuk is het om bijvoorbeeld een weekend weg te gaan met vrienden waar je daar, op locatie, dan ook weer mooie herinneringen gaat maken en waar aan je later weer kan terug denken. En waarschijnlijk kan je dan weer een hoop lachen want daar zijn mooie herinneringen voor. Want hoe leuk is het als je in het buitenland samen nieuwe dranken en gerechten kan uitproberen die je dan ook weer mee naar huis neemt en daar verder over te praten.

 

Met familie heb je vaak tradities die je jaarlijks terug wilt laten komen. Want ook daar maak je herinneringen uit die je kan bespreken en in je hoofd opnieuw beleven wanneer iemand helaas is overleden. En hoe leuk is het wanneer je misschien nieuwe tradities bedenkt die kunnen blijven terug komen jaarlijks. Of juist een traditie maken met vrienden waar je elk jaar op terug kan komen en elk jaar ook weer nieuwe herinneringen kan maken. Want het leven gaat erg snel en je weet nooit wat er gaat komen.