General

Vakantie in eigen tuin!

Na de corona crisis lijkt op vakantie gaan naar een ver land toch nog best een risico. Ondanks dat het op de meeste plaatsen weer op controle lijkt, voorspellen velen dat er al snel een tweede golf aan zit te komen. Omdat er geen zicht is op wanneer en hoe snel dit gebeurt, is op vakantie gaan dus misschien niet ideaal op het moment. Naast dat je meer risico loopt om het virus op te lopen en daarna te verspreiden, is er ook nog de kans dat de grenzen dichtgaan en je vast zit op je vakantie oord. Kortom: deze zomer vraagt om vakantie in eigen land, het liefst zelfs in eigen tuin. Maar hoe maak je daar het mooiste van? We zetten hier de beste tips op een rij!

Neem een hottub!

Als er iets is wat hoort bij vakantie, is dat zwemmen. Of tenminste, lekker hangen in het zwembad, bruin worden, genieten van de zon met een drankje in je hand. En vooral ook: ontspannen! Wist je dat je al deze elementen naar je eigen achtertuin kunt halen met een hottub? Het lijkt misschien een verre droom, maar je hebt er niet al teveel ruimte voor nodig, en als je dit jaar niet op vakantie gaat zul je een hele hoop kosten besparen. Dan is juist zo'n investering ideaal, want we beseffen nu meer dan ooit hoe belangrijk het is om op je eigen turf óók gewoon lekker te kunnen genieten! Kijk dus eens wat de opties zijn: groot, klein, plat of met een zitje. Alles is mogelijk! Het fijne aan een hottub is het warme water: zelf als deze zomer voorbij is kun jij nog lekker genieten vanuit eigen achtertuin, want op een droge herfstavond zit jij lekker in je warme bad!

Lekker barbecuen

Het is belangrijk om de kleine dingen te waarderen. Misschien denk je bij vakantie meteen aan witte stranden en palmbomen, cocktails in de hand en lekker zonnen zonder zorgen. Maar wat óók voor bijna iedereen vakantie schreeuwt is, je raad het al: barbecuen! Lekker met de hele familie de hele avond buiten zitten tot de zon ondergaat, bijkletsen, drankjes doen en heerlijk eten. Omdat je kookt terwijl je eet wordt de maaltijd de activiteit, heb je de hele avond om steeds iets kleins te eten en je kunt genieten van de zon vanuit je eigen tuin. Als dat geen vakantie is, dat weten wij het ook niet meer!