onzichtbaar hoortoestel
Tip

Weer zachte geluiden horen?

Een hoortoestel was vroeger duidelijk zichtbaar achter je oor, je had een opvallend kastje waar men niet omheen kon. Iedereen kon direct zien dat je slechthorend was. nu is de techniek zo geavanceerd dat dit niet meer is. Een onzichtbaar hoortoestel is geen luxe meer, het is de normaalste zaak van de wereld. Niemand hoeft meer te zien dat je een hoortoestel draagt, de toestellen zijn klein en hebben ongelooflijk veel handige functies voor veel apparatuur en zelf af te stemmen naar wens.

onzichtbaar hoortoestel

Zeer uitgebreide functies en mogelijkheden

Een hoortoestel is allang niet meer een toestel wat je alleen hebt om geluid op te kunnen vangen. De apparaten zijn zo klein dat je een onzichtbaar hoortoestel hebt. Met een eenvoudige app op je smartphone is het toestel simpel aan te passen aan de omgeving. Het is zelfs mogelijk om vooraf het volume in te stellen, weet je dat om acht een vergadering hebt kun je vooraf het volume bijvoorbeeld al harder zetten. Op het moment van de vergadering zal het volume automatisch omhoog gaan. Geen gedoe meer aan het apparaatje wat iedereen kan zien.

onzichtbaar hoortoestel

Hoe kun je onzichtbaar gebruik maken 

Een traditioneel toestel om te horen zit in de meeste gevallen achter het oor, het nieuwste onzichtbaar hoortoestel zit in je gehoorgang. De natuurlijke manier wordt gebruikt om geluid op te vangen, dit zorgt voor een prachtige ervaring. Een expert zorgt ervoor dat het apparaat onzichtbaar wordt geplaatst. Dit is het enige toestel wat geheel onzichtbaar is om geluid op te vangen. Douchen of sporten is geen probleem, je kunt het hoortoestel altijd inhouden. Het enige moment wanneer het toestel uit je oor moet is om de batterij te vervangen.