Fashion

Welke wintertrends zien we dit seizoen?

De winter komt er langzamerhand weer aan en we zien dit ook in modeland. De etalages veranderen langzamerhand en we zien de trends van het najaar ontwikkelen. Welke trends vallen op en kun je alvast op inspelen? Je leest het in deze blog!

Combineren met kleuren en printjes

We zien steeds meer en meer terug dat verschillende kleuren en printen kris kras door elkaar worden gecombineerd. We  kunnen het tegenwoordig zo gek maken als we zelf willen! Zolang er maar goed over wordt nagedacht, kan en mag het allemaal. Printjes die we veel terugzien zijn de eerdergenoemde ruit, in het klein of in een grove ruit. Maar ook de dierenprintjes die we de vorige seizoenen weer zagen terugkeren zijn dit najaar nog steeds enorm populair. Ben je nog een beetje huiverig om hele gekke kleuren en printen te combineren met elkaar? Dan raden we je aan om bijvoorbeeld te investeren in gekke accessoires. Denk hierbij aan felgekleurde oorbellen, zonnebrillen, tassen, sjaaltjes met print etcetera.

Legerlook jassen

Jassen die rechtstreeks uit het Amerikaanse leger of de marine lijken te komen worden helemaal hot dit najaar en deze winter. Denk hierbij aan groene utility jacks in de herfst, en stoere bomberjacks. Je kunt met deze stijl echt heel veel kanten op. Je vindt veel van dit soort jassen bijvoorbeeld bij de plaatselijke Legerdump, maar wij raden je aan om eens te kijken naar een Airforce jas.  Dit zijn bomberjacks en parka’s, eigenlijk alles wat te maken heeft met de utility trend. Ook de Airforce winterjas is een pronkstuk, deze moet je voor je stellen als een mooie parka jas. Denk bij kleuren aan groen, marineblauw, zwart, donkergrijs en beige. Deze trend gaat het helemaal worden dit jaar en wij denken dat het ook nog wel even blijft hangen. Wees dus niet bang om te investeren in een mooie en goede utility jas.

Combineren met een blazer

Wat we eigenlijk al een hele lange tijd terugzien in modeland en bij verschillende fashionista’s is de blazer. De blazer is een heel goed te combineren kledingstuk, staat fantastisch, is makkelijk te combineren en heeft een professionele uitstraling. Wat wil je nou nog meer? Kies voor een blazer met een ruitje en een bijpassende broek of rokje. Met deze outfit maak jij het helemaal! Ook is de blazer super leuk te combineren met een fietsbroekje. Dit is een modetrend waar we in 2020 eigenlijk niet meer omheen kunnen.